TVKladovo

TVKladovo 0/5 - 0 голосів

Про TVKladovo

Місцезнаходження: Сербія
Категорія: Місцеве ТБ
TVKladovo в соціальних мережах: TVKladovo TVKladovo
Radio Televizija Kladovo krenula je sa radom septembra 2003.godine. Kada smo počeli da radimo imali smo jasnu viziju – da budemo hroničar života u opštini Kladovo i da postanemo deo života svojih gledalaca.
Naše temeljne vrednosti i oslonci u realizaciji su poverenje gledalaca čije potrebe i zahtevi nas motivišu za redovno i svakodnevno praćenje svih aktuelnosti iz grada, kao i poverenje i podrška poslovnih partnera.
Dodelom dozvole za emitovanje programa na lokalnom nivou za opštinu Kladovo od 2008.godine televizija Kladovo ostaje kao jedini emiter na ovim prostorima.
Dobijanjem dozvole za emitovanje celokupnog programa na lokalnom područiju na vremenski period od osam godina na lokaciji Kulma podignut je stub veličine 25 metara kako bi se zadovoljili profesionalni standardi zemaljske radiodifuzije.



Супутні Телеканали

ТВ Бест
Сербія / Місцеве ТБ
Радио телевизија БЕСТ, некада Радио телевизија Зајечар важи за регионалног лидера у емитовању тв програма. Ова...

Prva srpska televizija
Сербія / Громадські
Прва српска телевизија, скраћено Прва, српска је телевизијска станица која је 20. септембра 2010. наследила Фокс...

ТВ Мелос
Сербія / Місцеве ТБ
ТВ Мелос је српска локална телевизија. Седиште телевизије се налази у Краљеву и у Новом Саду. Поред локалног канала има...

Pi kanal Pirot
Сербія / Місцеве ТБ
ТВ Пи канал је српска локална телевизија. Почела је да се емитује у 2003. године. Медијска кућа се налази у Пироту. Пи...

TV Lav
Сербія / Місцеве ТБ
TV LAVplus sa sedištem u Užicu i ogrankom u Čačku, program emituje od 21. 11. 2005.godine. Dozvola za emitovanje...