RTV Stara Pazova

RTV Stara Pazova 2/5 - 1

關於 RTV Stara Pazova

地點: 塞爾維亞
類別: 當地電視
RTV Stara Pazova 在社交網絡上: RTV Stara Pazova RTV Stara Pazova
RTV Stara Pazova proizvodi radijski, televizijski i multimedijalni program na srpskom i na slovačkom jeziku. Programska orijentacija predstavlja nepristrasno i objektivno informisanje, afirmaciju nacionalnih, manjinskih i univerzalnih kulturnih vrednosti, zastupanje interesa dece, starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, podsticanje krativnosti lokalnog stvaralaštva i doprinos ugledu našeg kraja u zemlji i svetu. Ciljevi su stalno poboljšanje kvaliteta programa, očuvanje vodeće uloge u oblasti informisanja na lokalnom nivou, očuvanje i osvajanje novog, pre svega mlađeg auditorijuma.
Radijski program se emituje na frekvenciji 91,5 MhZ i njegova čujnost je na području između Beograda i Novog Sada. Televizijski program se emituje putem kablovskog operatera u opštini Stara Pazova. Veb-sajt www.rtvstarapazova.rs je kao informativni sajt jedan od najposećenijih u lokalu, a putem njega može se pratiti naš radijski i televizijski program.



相關電視頻道

Sandzacka TV Mreza
塞爾維亞 / 當地電視
Sandžačka TV Mreža or STV (Санџачка ТВ Мрежа) is a Serbian commercial television channel with regional coverage...

РТС 1
塞爾維亞 / 公共電視
РТС 1 српска је државна телевизија, која је саставни део Радио-телевизије Србије основана 23. августа 1958. као први...

TV Most
塞爾維亞 / 當地電視
Телевизија Мост (позната као ТВ Мост или само Мост) српска је телевизијска мрежа која је са радом почела 1. априла...

Televizija Pirot
塞爾維亞 / 當地電視
Телевизија Пирот је регионална телевизија која емитује програм на подрућју пиротског управног округа. ТВ Пирот основана...

RTV Beseda
塞爾維亞 / 宗教電視
Radio - televizija pravoslavne Eparhije bačke na 91,8 MH...